MENU

RODO

POLITYKA PRYWATNOŚCI FIRMY AKADEMIA ROZWOJU TWÓRCZEGO “ARTRIP S.C. 

 

Informacje dotyczące ochrony danych osobowych i polityka prywatności strony internetowej.

 

  1. Akademia Rozwoju Twórczego Artrip s.c. M. Włodarska, T. Włodarski (dalej Artrip) jest administratorem Państwa danych osobowych. Artrip ma swoją siedzibę w Krakowie, przy ul. Zdunów 18b/100, 30-428.
  2. Osobą odpowiedzialną za politykę ochrony danych jest Tomasz Włodarski. Można się z nim skontaktować przez telefon - pod numerem +48 693 801 829 lub napisać na adres info@artrip.pl.
  3. Dane osobowe zbieramy w znacznej mierze na podstawie art 6.1. a RODO,  w innych przypadkach jest to bezpośrednio wskazane w klauzuli informacyjnej.
  4. Stosujemy odpowiednie zabezpieczenia i procedury tak, by Państwa dane były bezpieczne.
  5. Do przetwarzania danych wykorzystujemy narzędzia dostarczane przez Google Ireland Ltd.
  6. Nie przechowujemy danych dłużej niż jest to konieczne.
  7. Nie zbieramy danych, które nie są nam potrzebne do zrealizowania założonego, szczegółowego celu.
  8. W każdej chwili mogą Państwo sprawdzać swoje dane, poprawiać je, zmieniać lub usuwać. W tym celu należy skontaktować się z przedstawicielem firmy.
  9. Strona internetowa oraz poczta elektroniczna działają w oparciu o rozwiązania techniczne dostarczane przez firmę PRIMEO Michał Pniewski, PRIMEO MICHAŁ PNIEWSKI wpisanym do rejestru przedsiębiorców Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Przedsiębiorczości i Technologii pod adresem ul. Walerego Przyborowskiego 4 lok. 11, 25-417 Kielce, NIP 6572547754, REGON 260198443
  10. Pliki Cookies:
    1. Strona internetowa nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
    2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
    3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu - por. pkt 9. 
    4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
      1. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
      2. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
      3. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  11. W razie wątpliwości każda osoba może wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Powyższy fragment polityki ochrony danych osobowych, dotyczący polityki cookies chroniony jest prawem autorskim, które przysługują IAB Polska. Więcej na stronie internetowej: www.wszystkoociasteczkach.pl